WELKOM BIJ VIRUS DIRECT

Het is een gevaarlijke wereld waarin we tegenwoordig leven! Wij van Virus Direct streven ernaar om jouw informatie en online activiteiten te beveiligen.

We zijn een nieuw bedrijf dat zich richt op de groeiende bedreigingen die alle computergebruikers tegenwoordig tegenkomen. Deze bedreigingen kunnen je persoonlijke gegevens vervalsen, zowel hardware als software vernietigen, en de beveiliging die je wellicht al hebt geïnstalleerd, zoals firewalls, beschadigen.

De wereld van vandaag vraagt niet alleen om constante waakzaamheid, maar ook om constante upgrades tegen een groeiende lijst van bedreigingen voor je online veiligheid en je persoonlijke- en zakelijke gegevens. Malware kan overal vandaan komen. Tegenwoordig is er niet zoiets als "veilig computeren" zonder enige bescherming. Het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen.

EEN COMPLEET ASSORTIMENT AAN PRODUCTEN

Of je nu beschermingspakketten nodig hebt voor één apparaat of voor meerdere - PC, Mac, iPhone of Android - je kunt een grote hoeveelheid vinden in onze mobiele winkel.

Ons personeel is meertalig en staat klaar om je te helpen beslissen over welke soort softwareproducten je nodig hebt of overweegt om aan te schaffen.

PRIVACYBELEID

Wij werken conform de Europese gegevensbescherming en privacy-afspraken. Hoewel we relevante persoonlijke informatie nodig hebben, zoals je naam, adres, bankrekening- en creditcardinformatie, gebruiken we deze gegevens niet voor iets anders dan voor een efficiënte orderverwerking.

Persoonlijke informatie wordt versleuteld en niet toegankelijk gemaakt of gedeeld met derden. We beloven ook dat je geen spam van ons krijgt, omdat we onze klantenlijsten niet verkopen.

People1.jpgPeople10.jpg

Eric

Team Leider

Paul

Customer Manager Nederlands

   

Alessandra

Customer Manager Italiaans

Jaime

Customer Manager Spaans

   

Patrick

Customer Manager Nederlands

Fritz

Customer Manager Duits

   

Andreia

Customer Manager Portugees

Emmet

Customer Manager Frans

   

Dennis

Customer Manager Duits

Rebecca

Customer Manager Engels

Vragen en opmerkingen over ons privacybeleid of ons assortiment zijn welkom. Stuur onze landenspecialist-klantvertegenwoordigers een e-mail in de Europese taal van jouw keuze.